Bestellen & levering

Levering aan huis

DE GEMEENTEN WAAR WIJ LEVEREN:

Appels, Baasrode, Denderbelle, Dendermonde, Grembergen, Gijzegem, Herdersem, Lebbeke, Mespelare, Oudegem, Schoonaarde, Sint Gillis en wieze.

 

GRATIS OF BETALEND LEVEREN:

BETALEND LEVEREN:

Dit kan in de week als in het weekend!

Iedereen heeft graag dat zijn of haar bestelling op een wel bepaald uur wordt geleverd, alleen is dit logistiek onmogelijk! Daarom kan u kiezen voor "betalend leveren" en leveren we op het uur naar u wens tussen 7u en 12u! Wij vragen hiervoor 10€. 

 

GRATIS LEVEREN IN HET WEEKEND:

U bestelling wordt mee aan onze toer toegevoegd en er wordt geleverd tussen 7u en 11u. (U kan dus uw levering krijgen om 7u maar ook evengoed om 11u)  We doen er alles aan om voor 10u alle bestellingen uit te leveren afhankelijk van de drukte!

 

MIJN LEVERING VOLGEN:

Wanneer u een bestelling plaatst krijgt u de dag voordien of de dag zelf nog een mailtje met daarin de geschatte aankomsttijd, u krijgt ook een link naar onze track. U kan dus live volgen waar u bestelling blijft en hoeveel minuten het nog zal duren voor u levering er is!

 

ONTVANGEN VAN DE BESTELLING:

AANBELLEN?

Veel mensen willen graag uitslapen in het weekend en hebben niet graag dat de bakker om 7uur staat aan te bellen, daarom bellen wij niet aan! (U kan via onze track perfect zien wanneer er is geleverd of wordt geleverd!) Indien u dit toch graag wenst dat wij aanbellen kan u dit vermelden bij opmerkingen. Per uitzondering bellen wij steeds aan bij appartementen en wanneer er grote taarten of ontbijtmanden als geschenk bij de bestelling zijn.

 

ONTVANGEN VAN DE BESTELLING:

Om niet steeds plastic zakjes te gebruiken voor onze leveringen willen wij ook onze plastic voetafdruk verkleinen, daarom vragen wij om een hygiënische bak of tas buiten te plaatsen en als het kan met een deksel voor in het geval het zou regenen! Door deze methode weten wij ook dat we bij het juiste adres zijn en dat u ons verwacht!

 

BETALINGEN:

Betalingen gebeuren steeds via de webshop! Er wordt dus nooit cash geld ontvangen!